Achtergrond

Na de middelbare school volgde ik een opleiding tot officier bij de Landmacht. In de jaren erna ronde ik een opleiding Technische Bedrijfskunde en een European Master Logistician af. In 2012 fietste ik van Nijmegen naar China. Bij terugkomst verliet ik de Defensie-organisatie. Tussen ’12 en nu was ik werkzaam in leidinggevende functies en in consultancy-rollen.

Coaching

In 2015 richtte ik de eenmanszaak Qiezel op. Tot 2020 was ik werkzaam als coach en adviseur voor teams binnen MKB-bedrijven en individuele coachvragen. 

Overwerkt

In 2019 raakte ik zelf overwerkt en heb ik kennis gemaakt met de kracht van de CSR-methode. Ik vond deze methode zo goed, dat ik besloot me hierin te laten opleiden. Vanaf 2020 coach ik enkel nog een-op-een.

Visie

Ik wil mensen helpen om het plezier terug te vinden in hun (werk-)leven. Ik coach primair niet voor de inkomsten, maar voor het plezier wat ik haal uit het terugbrengen van de glimlach in je leven. Tegelijkertijd vind ik dat coaching verantwoordelijk werk is. Daarom laat ik me scholen en zorg ik ervoor dat ik erkend ben. Ik neem coaching en begeleiding serieus.

Manier van coachen

Ik luister met aandacht. Daar waar jij stopt, vraag ik door. Soms een beetje confronterend, maar altijd met een glimlach. Mijn aanpak is gestructureerd, met twee benen op de grond, no-nonsense.